ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ 3 ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ MIA Ολοκληρωμένη Ιατρική Θεραπεία THREADS LIFT & PRP AUTOSOMA ANTIΓΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδυασμό διέγερσης κολλαγόνου που στοχεύει στη δημιουργία μιας νεανικής, αναζωογονημένης όψης του προσώπου, συνδυάζοντας δύο από τις πιο εξελιγμένες ιατρικές θεραπείες αντιγήρανσης THREADS LIFT & PRP AUTOSOMA, με στόχο ένα μακροχρόνιο ανορθωτικό αποτέλεσμα αποκαθιστώντας όλα τα σημάδια γήρανσης.

Η εισαγωγή μικροσυστοιχίων PDO Threads σε περιοχές κατά μήκος του προσώπου "προς την κατεύθυνση των νεανικών φορέων" βοηθά στην τόνωση του κολλαγόνου και σταθεροποιεί το δέρμα έτσι ώστε να σηκώσει τα φρύδια, τα μάγουλα, και τις περιοχές με διπλό πηγούνι.

Η νέα τεχνική τοποθέτησης νημάτων κορυφώνεται και θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη με την ενίσχυση της αυτόλογης βιοδιέγερσης PRP AUTOSOMA . Η θεραπεία αυτή βασίζεται στην αξιοποίηση των αιμοπεταλίων που για πρώτη φορά είναι σε πολύ υψηλή συγκέντρωση & προέρχονται από το αίμα του ίδιου του ενδιαφερόμενου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
- Ανόρθωση στους νεανικούς φορείς του προσώπου
- Βελτιωμένη ελαστικότητα, τόνος και πάχος του δέρματος
- Βελτιωμένο χρώμα δέρματος
- Αναμορφωμένες ίνες κολλαγόνου
- Μακρόχρονη εξομάλυνση των ρυτίδων και των πτυχών

Για όσους συμπληρώσουν την φόρμα εντελώς δωρεάν 5 THREADS LIFT μόνο από τα MEDICAL ANTI AGING CENTER

* απαραίτητο πεδίο